För att få lite mer blodcirkulation när jag är ute och långåker i baksidan av låren, hade det varit skönt att kunna ha nåt att vila fötterna på och slippa lirka in en tå och sedan sitta och spänna sig för den saken skull.

;

Letat en stund efter att hitta utfällbara fotpinnar att sätta på motorskyddsbågen. Varenda site jag hamnat på här i Sverige har det men tyvärr är de i krom och passar mest cruisinghojar. Inget jag vill ha med andra ord. Kollade in biltemas universalvariant men de såg mest skrangliga ut.

Började leta runt lite på Ebay, hittade ett par som jag tänkte kunde passa bra in och ett fäste på 25mm som dras åt från två håll och inte allt för dyra. Runt $20 per par. Problemet var att dessa endast fanns i USA och saluförda av www.bikemaster.com och alltså lite svårare att få skickade till sig och behålla ett bra pris. Gillar ju inte vid småbeställningar att betala mer för frakt än vad själva varan kostar.

Hur ska jag nu få tag i dom?

Så jag tog kontakt med min GoPro polare Eric i USA och undrade om han kunde hjälpa mig. Han är helt otrolig för på 3 timmar hade han fått dem att bli skickade till sig och dessutom prutat ner priset till $12. En snabb kalkylering visar att priset hamnar runt 80 kr per par. Touratech hade säkert tagit 1000 kr för samma par och här slår jag biltemas pris med hästlängder. Deras 279:- håller inte ens måttet. De går sönder alldeles för enkelt enligt IBA-sverige Piff som jag pratade med på mässan.

Så nu väntar jag bara på uppgift på vad frakten kan gå på. Ca $15 är rimligt. Precis som i Sverige tar vissa firmor ut alldeles för mycket fraktkostnad så att det billiga priset de säljer en vara för ändå kommer upp till normalpris när fraktkostnaden är pålagd. Tycker att de bör nämna fraktkostnad i priset så man får fram det totala på en gång istället för att regga sig som kund, slå in sitt postnummer och sen se att priset blev lika mycket som jag fått om jag handlat i butik. När jag får göra på detta sett får jag oxå oönskad reklam eftersom jag angett min e-post till butiken. Bara för att få fram fraktkostnad.

Tanken är att jag ska lacka de i svart så smälter de in bättre. Tycker det är kul att jaga priser även om det kan ta tid ibland. Säkert märkts på tidigare inlägg. Kan jag spara in mer än halva priset på att köpa en produkt nån annanstans så gör jag det. Alltid lika kul att göra fynd på saker jag ändå vill ha och sedan tipsa om det. Tror på Karma och kan jag hjälpa någon, blir jag säkert hjälpt själv nån annan gång.
20120310-214835.jpg
20120310-173759.jpg

20120310-173817.jpg

20120310-173832.jpg

20120310-173844.jpg

20120310-173854.jpg

By Skye

Follow this blog

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: