Varadero: BakgrundVaradero.skye.se


MOTORCYKEL BAKGRUND


Historien

 • Första upplevelsen med 2 hjul var när jag lärde mig att cykla som 4,5 åring. Det var på en brandgul monark med limpsadel. Vid 15 års ålder blev det dags för moped. Fick en Yamaha FS1 -83. Röd och fin, tyvärr finns det inga bilder..
   

 • Tiden gick och mc körkort lät bara krångligt att ta även om man ville ha det men så kom vändningen. Ett par kompisar kom förbi och vi skulle snacka om en campingresa. Jag skulle köra husvagnen eftersom jag inte hade vare sig körkort eller motorcykel. Nu var det bara så att jag skulle få prova att köra lite och det blev en tur på 25 meter och 25 meter tillbaka. Sen var jag fast..
   

 • Dagen efteråt ringde jag min kompis och frågade vad en sådan hoj kostar som de körde. Det var en KTM LC4, supermotard. Ganska lättkörd, så det blev att åka till Superbike i Frölunda dagen efter och inhandla en KTM 640 Duke II
   dukke
 • Körkortet tog sin lilla tid att ta, teorin gick fort men så missade jag första uppkörningen och sen fanns det inga mer tider då höst höll på att gå över till vinter. Så våren eller rättare sagt i Juni 2007 kunde jag äntligen köra själv utan att ha vare sig skylt på eller handledare med mig.

 • Denna hojen blev dessvärre stulen men en sista bild med nya akrapovic dämpare på hann det att bli
   dukke2
 • Så då blev det dags att skaffa sig en Honda Varadero XL 1000. Mest för att sambon skulle kunna åka med bakpå utan att motorn skulle få kämpa ihjäl sig, mer utrymme och kanske skulle man få ha den mer i fred, då inte är samma stöldbenägenhet på en sån hoj och på den vägen är det. Så det var bakgrunden till det hela.

  varan

  Grundutförande – Mars – 09


 • Subscribe
  Notify of
  guest

  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  Follow this blog

  Get every new post delivered to your Inbox

  Join other followers: