Dragit lite 12 volt. Hondas original tillbehörskabel fanns redan på plats så det var bara att byta ut kopplingsplintarna.
Vattenskyddade som finns på Biltema men har köpt dom i Kina. Pilliga att få ihop, ännu värre att ta isär.

DSC_1951

Ström där som som jag drog till 12v uttag och GPS på andra sidan och facket där. Vred lite fel på vinklarna och ville egentligen inte ha uttaget där men när det väl är borrat är det försent. I facket som går att låsa kan jag ladda mindre saker, telefonen får inte plats. De har blivit större igen..
DSC_1952
Satte en strömbrytar switch. Från där slår jag på matningen till både GPS och uttaget.
Fick plats i luckan så att det går att låsa och kan alltså ladda scala rider G9x, låsa in den i facket och gå därifrån med matning. Förhindrar oxå att någon obehörig slår på brytaren då även den lilla dioden kan ladda ur batteriet men inte på en dag. Ligger alltså på konstant ström.

DSC_1953
https://www.aliexpress.com/item/Waterproof-Dual-Usb-Port-Car-Charger-Adapter-Dust-Proof-5V-2-1A-1A-Universal-Car-Charger/32782085664.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.s2FXjM

 

Gps och ruta har placerats och nu väntar jag på motorbågarna så att jag kan montera dimljusen. Möjligt att dom inte dyker upp i tid före resan till Storforsen och i så fall får jag klara mig utan så länge. Likadant är det med väskfästet för Holanväskorna och toppboxen. Finns ju alltid nödlösningar att tillgå.. I värsta fall

DSC_1954

Slutligen en bild framifrån.

DSC_1955

av Skye

Follow this blog

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: