Tredje mixen och håller där för en stund i caféserien. Nästa cafémix går i lite kallare färger och koncentrerad på senare tids musik än denna serie som varit i 80-talets tecken. Det som ligger på lut är först en riktig ”ambient-request” och en ”Hardangerfjord gets tropical”

Anledningen att jag gör dessa är för att ha i hjälmen och under färd på motorcykeln. Därför är det oxå nedladdningsbart då vissa ställen på färden gör det svårt att ”streama” eller högre avgift på just det sistnämnda.
Jag gör detta för skojs skull, för att jag kan och att laborera med basgångar och rytmer på kända låtar. Har aldrig varit nån som fördjupar mig i texter och dess undermedvetenhet. Förstå innebörd med en låt är för mig, jävlar det svänger…

Download högerklicka med laptop på filen så går det att ladda ned.

Problem med Iphones och itunes? Mediamonkey är rätt ok att ordna problemet. Enklare telefon som är av annat operativ är det ju bara att föra över MEN.. Mediamonkey är en ganska bra spelare även i Android. Så nu har jag sagt det..

Recently uploaded mixes, take a view

 

av Skye

Follow this blog

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: