Efter vissa uppladdningsproblem har jag hunnit att göra resten av serien och delarna 3 och 4 är nu tillgängliga för att ses. Norge är fantastiskt och det var oxå vädret på den senare delen i mitten av augusti. Går knappt att få det bättre på en motorcykel och bilderna säger som vanligt mer än 1000 ord så jag behöver nog inte skriva så mycket mer. Filerna till dessa filmer och upplevelser tog 42GB, så det har varit en del att komprimera och dela.

Jag tar det från början och delar ut filmerna i ordning, givetvis oxå en direktlänk till detta inlägg för hur sommaren 2015 såg ut från en motorcykelsadel.
En resa som först gick från Göteborg via Halmstad för att göra en Ironbutt 2000K, 200 mil på under 24 timmar och avslutas i Vidsel, Norrbotten och tog in på Storforsens camping
Fortsatte sedan upp till Narvik, ut på Lofoten och båt till Bodø för att följa Kystriksvägen, FV17 längs Helgelandskusten ner mot Torghatten. När skitvädret kom, drog vi oss ut mot E6 till Trondheim och sen därifrån raka spåret efter övernattning via RV3 då den flyter bättre än E6

2 veckor senare ökade suget igen, vädret blev mer än lovande och körde bara helt utan planering och hamnade till slut i Hardanger och Ringøy camping.
Härligt att se snösmältning, tidvatten, bad och bara jazza i brynet av fjorden. Började sedan maka på mig hemåt via Geitryggen till Geilo och ner till Rødberg där efter tips hittade Persgård Camping.

Lofoten resan med bilder och andra videos än mina egna.

https://vimeo.com/138064975[

och inte att glömma av Skye’s fjelltur 2015, 75 mil med 20 deltagare

 

av Skye

Follow this blog

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: