Tiden har gått så fort i det senaste så att jag inte har hunnit med att tänka alls på att man i dag blir riktig gubbe och 40 år. Får tacka facebook att folk kommer ihåg mig och för alla gratulationer där.

Köket börjar ta form men känns ändå inte riktigt färdigt, tar en himla tid och jag har väl lagt cirkus 160 timmar på detta köksbygge nu. Snyggt blir det men blir lite irriterad när en dimmer lägger av eller vad det nu kan vara. Tänker jag efter är den nog inte anpassad för 9×50 w halogen lampor, den klarar ju bara 300 så ska se om det inte finns en säkring i den och byta lampor till 35w istället.

Vill oxå visa med dessa bilder hur det kommer att fungera i mitt kök, det är ju ändå hjärtat så klart att vi måste trivas när vi står och lagar mat. Det är ju ganska roligt det oxå. Matlagning alltså

Nu är det ju inte det enda jag har byggt om, har jag byggt om bloggen oxå samtidigt och redigerat till lite snyggar bilder, börjar lära sig de avancerade programmen även om det oxå tar mer tid än nödvändigt

Ikväll blir det sedan fest, har bjudit in mina näraste och käraste vänner till en liten tillställning, där de dels får se var jag bor nu och hur man hittar hit. Återstår nu drygt 10 timmar innan gästerna kommer och undrar hur jag ska bli klar, det är lite grann att göra idag. Först ska köket bli klart, sen ska det städas, handlas, åka och slänga skräp för det blir en del av den varan när man bygger kök från Ikea.

Fortsätt till fas5

By Skye

Follow this blog

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: