Påsknytt

BySkye

apr 21, 2011

Skärtorsdag idag och det har hänt lite sen sist jag skrev. Här skulle jag kunna lägga ut bilderna på de tussilagos jag tog med Iphonen men si det fungerar inte med den här bloggen. Kanske dax att byta blogg och stoppa in en wordpress istället så att jag får full kontroll över allt innehåll på bloggen.

Har köpt ett nytt intercom. Hittades på cdon.com och är ett scala rider multiset Q2. Håller på för fullt att byta ut hörlurarna så att det blir lite mer bas. Här kunde jag ha varit förnuftig och köpt det dyraste setet för det dubbla priset men som jag är:

Vill alltid hitta något billigt som jag har råd att göra om så att det passar mig. Priset är avgörande så för två enheter fick jag ge 2200:-. Nackdelen att jag får ha sladd för musiken till Iphone.

Mycket Iphone nu. Kanske beror på att jag skaffat en 32gb och försöker lära mig den och koppla in allt möjligt. Kände att jag behövde komma in i matchen, då alla andra har en.

Var ju ute på tur förra fredagen oxå. Jag och lokförarkollegan Cristopher åkte upp till Norges gräns söder om Halden. Testade lite nya vinklar med kameran och kan nu konstatera.

Jag behöver en ny, snabbare dator. Laptopen hänger inte riktigt med i redigeringen och lite mer kraft och minne är nu ett måste. Tänk att jag ska skapa mig nya problem hela tiden med leksakerna. Hittade 2 stycken på inet.se som kanske kan vara något för mina behov. http://www.inet.se/jamfor?compare=1517081&compare=1517083 10000:- respektive 14000:- Får bli nåt mittimellan, då grafikkort inte var det bästa.

Hobbys är hobbys, de får kosta så att jag har något att tänka på och se fram emot. Vilket fall som helst. Det blev ett klipp till slut.

By Skye

Follow this blog

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: