Fick ett email av en ny aktör på marknaden i Kina och det var ett Black Friday erbjudande. Beställningen var inte sen att vänta på sig då jag tänkte testa en billigare action-cam och se om man verkligen behöver lägga så mycket pengar på en GoPro. Fördelen är här att gamla GoPro fästen och saker passar och andra tillbehör så att jag inte behöver köpa nytt. Kommer att lägga in en jämförelse video och naturligtvis bygga om den så att den passar mitt behov. Ser nu i efterhand att kameran har gått upp till normalpris igen.

Är den bra så är det ju en perfekt kamera som inte behöver kosta skjortan för den som vill filma sina upplevelser och prova på. Utvecklingen av dessa kameror går ju hela tiden framåt så om två år är det nog en ny kamera igen.

Nu köpte jag lite fler saker från denna sajt. Minneskort till kameran naturligtvis och laddare och kablar då de är billigare där än här hemma. Blev oxå ett ställ att sätta datorn på när den ska vara med över grammofoner, cd-spelare och mixer samt två fjärrkontroller till systemkameran och en pannlampa med ljus i så att det går att köra i mörker.

   

   

By Skye

Follow this blog

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: