Verkar som detta var en efterlängtad mässa då kön till mässan gick ända ner till Scandinavium med hungriga besökare som ville in. Kön gick dock ganska snabbt och efter 20 minuter var jag inne. Träffade på en hel del känt folk inom sfären men oxå arbetskollegor som åkt ner med muséetåg från Nässjö till Göteborg.

Ville se crosstouren först av allt men honda hade tårt kalas så det gick knappt att komma fram. HD’s monter var också den full av folk så den ides jag inte ens att gå in i för att titta eftersom krom, läder, fransar och blingbling inte tilltalar mig så mycket. Och det var mycket av sånt lite varstans

Duells monter sålde gräsklippar tillbehör till 4-hjulingarna, jordbruksmässa? Förstår att de vill ha nya kunder med deras priser. Själva mässpriser så fanns det inte så mycket att fynda. 10% ger jag inte mycket för. Det får jag ändå om jag prutar i butik.

Så det var mest kul att träffa lite känt och okänt folk från alla de forum jag deltager i och hängde mest i Ironbutts lilla monter i hörnet av lelle’s

 

Reflektion Söndag

Jag blev törstig och med så mycket folk överallt är det svårt att få i sig lite vätska oavsett om det är öl, vatten eller kaffe. Jag står inte i 30 minuters kö, så förblev törstig och det märks idag då jag har huvudvärk. Märkligt att det alltid ska köas i det här landet 😉
Märks att skotern är på uppsving för det presenterades ett antal modeller från olika märken. Gillade hondas lilla nyhet NSC Vision 110. Bränslesnål med nackdelen att uppförsbackarna går trögt men ett bra pris för en helt ny skoter. Piaggios Vespa har alltid tilltalat mig och visst 300 kubikaren för 60 tusen är kul men ändå för mycket pengar och även de kinesiska kopiorna är ju billiga. Inga verkstäder finns det ju och att leta delar på nätet via postorder till skotern går fetbort. Det ska pendlas inte stå i garaget.

Lite foton och det var ganska många så lagt in dem i bildspel. Ska länka bilderna senare på forumen. Klicka på det lilla i:et så förklaras bildens innehåll.

By Skye

Follow this blog

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: