Det var ett tag sedan jag skrev här i min blogg då jag inte haft något speciellt att skriva om. Har inte varit ute med cykeln på länge och hållt på i vardagsrummet med att riva gammalt innertak och sätta upp ett nytt. Tyvärr har taket inte funnits på lager så det står still.

Något som oxå har stått still är min bil. Väldigt frustrerande att komma ut från hotellet i Norrköping vrida om nyckeln och bilen vägrar starta. Visade sig att det var en vevaxelgivare till motordatorn som inte fungerade som den skulle och därför vägrade bilen att starta då den har spärr inbyggd att kolvar och kamaxlar kan stå fel och därför skada motorn.

Så det blev bärgning till märkesverkstad för att koppla in den på datorgenomsök och felet hittades fort. Nåt som man tyvärr inte kan göra själv och blev då 3.500:- fattigare på kuppen. Får ändå vara tacksam att bilen kunde servas snabbt så jag slapp att åka upp till Norrköping igen och hämta bilen. För 3 timmar tog det, sen var bilen klar. Ska försöka hitta taket här och om jag hinner åka och handla och ladda bilen har jag lyckats göra något med tiden i Norrköping.

Har varit i Norrköping sedan i Måndags och lärt mig nya erfarenheter att köra till pappersbruk och hämta deras fulla transporter. Känner sig lite osäker men får mer självförtroende för varje dag jag åker och körningen med radiostyrning börjar sätta sig. Jag får ändå vara försiktig så att det inte händer något och inte bli övermodig, för det är då olyckan är framme.

Just nu längtar jag hem och förhoppningsvis är jag på hemväg i morgon.

Tyvärr har vårt XL-forum legat nere och det är en pusselbit som saknas, det är där man hittar motivation och kan prata om problem med motorcykeln, så får verkligen hoppas att det som bilen hoppar till liv igen

By Skye

Follow this blog

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: