VIM 13 – Slovakien

Har suttit och försökt få ihop det men det går inte. Det blir ingen resa till Slovakien.
Behöver ungefär 10 dagar ledigt för att kunna njuta och vara med och se mig omkring. Kan som max få 6 dagar ledigt. Det är 3200 km fram och tillbaka och ligga och sträckköra 80 mil om dagen för att vara med på lördagen låter så onödigt. Dels kostar det att vara med, ca 2100 kr med mat och husrum för 4 dagar, sedan har jag bränslekostnader och andra övernattningar på resan ner och hem naturligtvis. Det går att göra så mycket roligare saker för de pengarna som jag inte kan utnyttja till fullo och stressa mig igenom för att utföra. Kanske skaffa mig en bättre hjälm, typ Schubert c3.

Skulle kanske kvalificerat mig för en Ironbutt och kört 160 mil per dygn men som sagt, jag vill ta det lugnt.

Så jag får hitta andra resmål i sommar på lediga dagar utan att jag behöver ta extra ledigt. Synd att mitt förra schema var så bra men detta jag har nu är rena katastrofen. Går inte att planera någonting för vet aldrig när jag slutar eller börjar efter ledighetsdagarna förrän ca 2 veckor före aktuell helg.

Säsongen börjar i alla fall närma sig och det är 8 veckor kvar tills jag kanske är ute och rullar på 2 hjul igen. Vanligtvis har jag kommit ut runt vårdagjämningen varje år och det lär väl bli så i år igen men kan vara lite kallt. Sedan ska jag bygga mig ett hojgarage.

Var ute i helgen och bolagret sålde ut en massa garageinredning som hyllor, förvaringskrokar och verktygstavlor. Blev en pall med hjul på också. 500 kr för alltihop kändes som ett klipp.

Sedan har jag ju fyllt år så gör nu egen pasta som smakar!! smiley

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.