http://www.tv4.se/1.2329722#comment-501212024

Vad är det att göra ett program om?

En idiot som inte ens har körkort utan nummerskylt på hojen och stannar inte för rött eller blått ljus.
Kalla Fakta tycker att man ska skita i fortkörare. Idiot som lätt kunnat skada andra trafikanter och självklart vill polisen ha stopp på vansinnesfärden.
Sedan en gråtande flickvän som inte heller vet att man ska stanna…

Det sämsta jag har sett. Det var verkligen ett program som innehöll så många fel redan i presentationen.

Ekdal: Redan på dagis får man lära sig att stanna för rött och blått sken. Sen att poliserna försöker få stopp på vansinnet för att motorcykeln saknar regplåt. Fler kunde ha dött denna kväll av de medtrafikanter som var på samma väg.

Var det ens en debatt?
Vad ska man svara på såna frågor?

Ekdal: Du har nu talat om för en klick våghalsiga motorcyklister att det är helt ok att köra i 300 blås utan körkort och utan plåt och polisen inte ska göra något för då är polisen samhällsfarlig.
Bara det att det är vi 99,9% andra motorcyklister som får ta skiten för detta beteende och får svårare och svårare att överhuvudtaget få körkort eller framföra våra motorcyklar.
Nä, TV4 jag har redan slutat att titta på era skitprogram som är 22 minuter rent program på en timma. 38 minuter är reklam.

TV4 ta ert ansvar och bli seriösa. Hoppas att det finns motorcyklister bland era sponsorer som hoppar av och slutar att göra reklam hos er för att nu gick ni och Ekdal ett steg för långt. Till och med hallåan var ju tvungen att prata goja.

Kommer ihåg 1990, då skulle det bara sändas reklam mellan programmen. Då skapade man miniprogram i det huvudsakliga programmet. Sen har det skenat iväg.

Nästa gång vill jag se ett Kalla Fakta som talar om hur bedrövligt tv4 är.

Hur man smugit sig runt från att ”bara” sända reklam mellan programmen och som nu är program mellan reklamen.

Tror inte jag är den ende som tröttnat på TV4 och de som gör reklam hos dom handlar jag inte heller av.. Så det är ingen Win-Win. Försäljare blir bra snopna när jag avböjer erbjudanden. Gör ni reklam på TV4? Sluta med det så kan ni sänka priserna. Jag som kund ska inte betala era reklamkostnader

20120815-200607.jpg

By Skye

Follow this blog

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: