När Spotify började göra sina utsändningar var jag snabbt på att använda servicen de bjöd på. Redan 2007 hade jag det som komplement till min egna skivsamling. Problemet var att den musik jag letade efter inte fanns. De hade samma tråkiga låtar som alla dåliga radiostationer i detta land har. Så jag slutade använda skräpet.

När jag skaffade Iphone frågade försäljarna om jag ville ha Spotify premium på köpet. Aldrig i helvete, har ju hela hårdisken full hemma av bättre urval och kvalité. Den hade de aldrig hört förut någon säga och garvade. De förstod mig. Har man lite udda smak och inte så mainstream då är spotify helt värdelöst. Jag är väl då extremt udda men om ni själva som läser detta tar och lyssna igenom den samlingskiva jag brände ut till mina dj-kollegor var jag hämtade inspiration ifrån, så känner ni säkert igen en del.

Av de 20 låtar som är på skivan, så har jag hittat 10 och fått lägga till andra låtar som påminner men inte riktigt är samma. Fick döpa skivan till öronpropp och för att det skall gå att lyssna måste spotify vara installerat på datorn.

By Skye

Follow this blog

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: