Då har man kört cirka 50 mil och april har inte ens nåt till hälften. Började på påskdagen och tog X med mig för en tripp till Halmstad då solen sken och gav lite värme. Tyvärr försvann solen i höjd med Kungsbacka så i Åsa stannade vi till och fikade och beslöt att det var lite för kallt att fortsätta. Vände och åkte till Freeport istället och inhandlade en jeansjacka som jag letat efter. Verkar som våren inte nått till butikerna. Jeansjackor är bristvara för män. Finns 15-20 modeller till kvinnfolk men till oss män, finns det knappt..
X passade på att använda sin nya telefon med 5 megapixelkamera och den funkar ju.

Jobbade i veckan i Norrköping och nu till helgen var det ju fint väder igen så ringde till Nicke och vi tog en tur med våra Varaderos i Härryda området. Stannade till och fikade i Pixbo och där fick trangiaköket testas oxå.


Igår så var vädret kanon, så beslöt att ta en tripp ner till Halmstad och besöka lrdesign.se på lite uppdatering gällande klistermärke, tygmärke och kläder i övrigt. Designen är klar och nu skall det bara tryckas och lanseras så att övriga kan ta del av det. Stannade till vid Galtöbäcks hamn för att fika lite på vägen till Halmstad.Det var skönt i vårsolen och kaffet blev hur gott som helst. Väl framme i Halmstad så gjorde vi prov på klistermärkena och skar till det.

Hjälmen fick en dekal bak och även toppboxen. Dekalerna kommer i 2 upplagor. En 10×5 cm och en 15×7,5 cm. Den stora satte jag fast på svingarmen.


By Skye

Follow this blog

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: