Säsongen 2013

Kanske dags för en summering när sommaren bara tog slut över en dag och hösten svepte in med både blöta och vindar.

Senare än vanligt kom säsongen igång efter en ovanligt kall April med minusgrader och många sådana även i sydliga breddgrader och det kom liksom aldrig igång förrän i månadsskiftet till maj. Jämförelsevis med förra året, då man fick passa på att kanske hitta en dag som passade har man denna sommar bara kunnat åka ut vilken dag som helst. Har inte varit ute så ofta och det är väl mig som person som talar. Ska jag väl åka ska jag göra det ordentligt. Tröttnat på vägarna omkring och 10-mila rundor är väl inte det som tilltalar. Det har ändå blivit över 1000 mil även detta år och det är tack vare 3 långfärder.

Startade i mitten av maj med en 125cc-Ironbutt som fick fart på alltihop. En sväng över vägar som aldrig åkts i östra Sverige i början av juni, uppdateringar på hoj av utbytesdetaljer i juli och en avslutande oförglömlig sväng till Norge med XL-sällskap för en träff i Ramundberget i början av augusti. Det var inte många dagar som utnyttjades med de som gjordes, gjordes ordentligt.

Tid har saknats och det kostar en slant att åka iväg på äventyr. Därför fick jag backa ur ett äventyr i Tyskland nu på senhösten. Det finns även ett liv som ska sys ihop utanför motorcykeln och detta år gick det inte ihop men ser redan fram emot 2014 men några turer till Norge. Detta förlovade land med mc vägar.

Nu återstår det bara någon liten småtur för att lindra abstinensen men jag vill åka långt och det hinner jag inte på 4 timmar…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.