..på det här jävla vädret. Inte nog med att det regnade hela hösten. Jo, det regnade varje dag från mitten av oktober till kylan kom. Sen kom snön, slask, is, slask, snö, torrt, snö, is, slask, snö, kallt, kallt och kallt. Nu när då solen börjar titta fram, vad händer. Då ska det börja blåsa så in i helvete. Blåser så mycket att jag tappar kontakten med internet. Kan jag inte vara ute, så får jag sitta inne men inne får jag inte heller någonting gjort för det tar en halvtimma att ladda sidor.

Nu får fan vädret skärpa till sig. Senaste året har det varit så opålitligt att det snart inte går att bo kvar. Blir antingen psyket eller ett varmt land för jobba går inte heller när jag bara blir irriterad för att vädret inte skärper till sig. Nu hoppas jag om 10 dagar att det blir många plusgrader och den här jävla nordanvinden ger upp.. Annars gör jag det.

 

Så fick skriva av mig lite. Har grejat med bloggen idag på förmiddan. Var lite saker som behövdes rättas till och som jag inte haft riktigt koncentration att sätta mig in i hur det är uppbyggt. Det vet oftast bara den som gjort grejorna och sen tar det för givet att jag ska veta hur det är tänkt. Alla tänker vi inte lika och det är likadant på jobbet. Där ska jag också vara tankeläsare för att förstå hur en arbetsbeskrivning är tänkt. För just det, ingen har tänkt. Det skall alla andra göra.. Det fattar dom väl.

Vad jag grejat till är så att Google analytics äntligen kan få in lite värden i bloggen och jag kan se lite utförligare statistik och varifrån mina besökare kommer i från i världen. Denna karta hade jag velat publicera på ett snyggt sätt för att visa vilka som har tittat på min lilla sida som jag har. Även att den är på svenska och att translate verkar fungera.

Fixat till det med en lite ikon. Visade sig att det var en osorterad lista som byggde mina länkar och innehåll till bloggen. Hur skall jag fatta det. Varit inne på varenda inställning och petat innan jag hittade ul list-style: none;  Det var bara att ändra så blev det inte så tajt emellan huvudfönstret och sidolisten.

Lagt till vad de senaste besökarna har varit inne och tittat på  och analysen av hur många som varit inne i dag. Även lagt till knappen follow så att det går att klicka och få mail när jag uppdaterar här. Sedan ändrade jag lite i Gästboken. Ingen skriver och undrar varför men beror kanske att det måste scrollas ned för att skriva. Nu har jag bytt  plats på sakerna så att det går att skriva det första man gör och på det sättet kanske det kan komma in lite mer respons på det jag gör och skriver om, eller bara säga hej.

Sedan har jag grejat med XL-forum.se, så att mailadresserna fungerar. Så då kan vi äntligen skicka ut medlemsbrev utan att det blir spam från någon konstig adress.

Spotify fixa jag häromdagen och det dyker alltid upp nåt mer. Min pysslarkollega Armin som oxå kör varadero fast i Tyskland skickar lite roliga mail på hans olika uppfinningar. Sa till honom att starta en blogg och det gjorde han, så nu hjälps vi åt att hitta de bästa lösningarna för våra bloggar så att de sticker ut lite mer.

 

Fick ett härligt uppslag idag. Kanske köra ett LD-rally i Tyskland i September. Är väl lika jävla kallt som det var förra året och utan solsken men det tål att tänkas på om jag inte skall vara med ändå.

Det händer grejor i mitt liv just nu och känner inte riktigt för att berätta allt. Det kommer visa sig ändå på fotografier som kommer nu till våren…

By Skye

Follow this blog

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: