Transalp kollega spanar in en annons på blocket, får en forummedlem att kika på den. Uppdagas att den stått ute en lång tid och ytrost på gaffelbenen och packbox läcker. Lägger ändå tid och pengar på att ta sig till Landskrona och kolla in och förhandla. Motorsport Landskrona gillar tydligen inbyten men inte alla kunder. Då försäljningschefen inte var på plats så var det rörigt och köparen meddelar sitt intresse att köpa till rätt pris och vad inbyte kunde ge men bad om att SÅLD skylt skulle hängas på hojen till TRE olika säljare. Inget som kanske fixas på en lördag varav handpenning inte lades. Där gjorde kunden fel för skall man tinga nåt så lägger man handpenning. Ingen firma vill skita ner sitt rykte på en polisanmälan om handpenning som ej betalas tillbaka. Det kontaktas på måndagförmiddag om finansiering och ytterligare tid läggs på att både kund och säljare skall vara nöjda och hitta en bra deal.

På Måndagen är sedan Varaderon såld till en kund som tydligen hade cash i näven och annonsen plockas bort.

Idag dyker hojen återigen upp på blocket. Den nya köparen hade valt en annan hoj och en nyare i samma butik.
Varaderon hade fått service och blivit rekondad där rost och annat fixats till för tydligen var det samma anmärkningar att priset var för högt satt med de problem som var att åtgärda.
Ett mail till MOTORSPORT LANDSKRONA, där de svarar att tilltänkt kund bestämt sig för nåt annat. Var inte Transalpkollegan en tilltänkt kund som bemöda sig att åka dit, skicka bilder på sin Transalp och intresserad av att göra ett avslut.

Vad var det då för fel på kunden som anmält sitt intresse för köp redan tidigare? Var han inte presumtiv eller vad är det frågan om? Såna här firmor som Motorsport Landskrona borde lära sig en kurs i service och bemötande för nu har de redan skitat ner sig och är väl inte heller första gången det sker men att allt inte syns. Tråkigt att sådana här oseriösa handlare finns men de dyker säkert upp igen med ett nytt namn när även kunderna går i försäljarens spår, det vill säga, SVIKER

Ruttet, taskigt, oseriös är bara förnamnet på denna butik som förtjänar kritik.

Upprinnelsen
http://www.xl-forum.se/viewtopic.php?f=30&t=3610

By Skye

Follow this blog

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: