Nu har man jobbat med köket i ca 60 timmar den här veckan och det fortskrider framåt som tur är. Det gamla i borta och väggar och tak, samt el börjar hamna på plats. X börjar bli allvarligt trött på röran och för min egen del har jag laddat upp med folk-öl för att inte få vätskebrist. Blir ju att man glömmer att både äta och dricka för man håller på tills man stupar i säng. Det är ändå förbannat kul att skruva, såga, mäta och allt annat. Dock är det småproblem hela tiden och jag har en förmåga att förlägga mina verktyg hela tiden så att man ägnar nog halva tiden åt att leta efter penna eller special skruvmejseln.

Sista bilden är jag speciellt nöjd med. Fasat in lampor och högtalare i samma bräda. Tog nog 4 timmar innan den var på plats men det är det lilla extra som sen gör det

Fortsätt till fas3

By Skye

Follow this blog

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: