Fortsatt service och rengöring.

Höll ju på med bakre bromsoket igår och fortsatt idag. Samtidigt när alla delar varit avskruvade har jag kommit åt att rengöra. Så bakfälgen fick sig en riktig genomgång.
Drev både fram och bak fick oxå de smaka av borsten med lampolja som fettlösare och det var väl en snöbollsstorlek av fett, damm och grus som satt fast bakom kopplingskåpan.
Biltema’s kedjespray vete fan om jag ska ha något mer. Det lägger sig överallt utom på kedjan. Kedjan sprayade jag lampolja på och sen torkade jag av. Lätt som en plätt.
Köpte en liten burk W5 kedjefett på Lidl. Den verkar vara bättre för där rann smutsen bort istället. Kostade väl 29 spänn eller nåt men värt att prova.

Sen fick jag monterat start och tut spärren som jag fick skickat från Norge i utbyte mot ett par extra fotpinnar. Det är när tankväskan är på tanken och jag vrider styret som dessa knappar blir intryckta. Justerade på samma gång handtag och så bytte jag klammer till mitt GoPro kamerafäste som jag byggt själv. Nu sitter det stenhårt med en 10mm klammer istället för 11mm.

Tog kort på mitt GPS fäste och visar även mitt cigguttag med strömbrytare eftersom de inte blivit fotograferade.

Nu till bilderna. Det blir ett rullande galleri.. En del blir suddiga för jag är så darrhänt samt glömmer att slå om till auto och då blir det extra känsligt och kameran är ljuskänslig

Detta bildspel kräver JavaScript.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.