Nu börjar det dyka upp lite mer prylar i hemmet som är lite av min normala sort. Inte snickra utan istället koppla. Har äntligen fått upp Tv’n på väggen och håller nu på att koppla det snyggt och få till 5.1 ljudet. Köpte en NAS på kjell & company men den höll inte måttet för att kopplas ihop med sony tv. Stödde bara X-box och inte DLNA som är det jag behöver. Det är en djungel att få till rätt delar för att det ska fungera. Så det var ut på nätet och leta efter nån modell som stödde DLNA. Särskilt svårt är det att hitta när man inte kan skriva ut allt på en modell var den stöder, samma sak är det när man ska köpa nåt annat. Kräver alltid att få en bild på baksidan så att jag vet vad som funkar till vad. Integrerad skit blir bara jobbigare att koppla.

Så hittade till slut Zyxels NAS på Dustin. Fanns på komplett.se oxå men det är djävlar vad det ska kosta att frakta prylar under kilot. Billiga priser men de tar ju ut marginalerna i frakt och andra kostnader så inte mycket billigare blir det. Nu hade Dustin en kampanj just på denna men lika mycket merkostnader för ingenting. Kollade även andra siter men de hade inga bra beskrivningar, så sorry, NO DEAL.

Innan innertaket ska upp håller jag på att dra signalkabel och högtalarkabel så att de blir dolda. Har bakhögtalarna bakom soffan och kabeln kommer inte att märkas. Signalkabeln kommer att gå ut på balkongen för att kopplas in med 2.1 datorhögtalare när det blir varmare att sitta där ute. Datorhögtalarna gick på 250:- så det är kul när det inte kostar något. Lika bra att förbereda när man ändå är igång. Blir jobbigare om man gör det efteråt.

Är oxå på G att införskaffa en apa. Alltså Hondas minsting till moppe, monkey serien. Har jag elefanten i Hondaprogrammet kan jag lika gärna skaffa apan oxå.
https://i0.wp.com/212.112.179.20/images/19/1962610957.jpg?w=640

Blir en kina variant då det är svårt att hitta originalet, då de knappt tillverkas längre och gamla kostar nästan tre gånger så mycket som en Kina DAX. En svart eller gul lär det bli, blå var inte så snygg
Ska bara bygga mc garaget först men sen kommer den nog, kanske blir det till nästa säsong men ett pris 9995:- avskräcker inte. Hittade den på mopedlagret.com men undrar hur dom är som återförsäljare. Kanske blir det utförsäljning efter Juli, så kan krympa lite mer i pris. Tänkte annars att X kunde ha den att åka till jobbet med, rullar ju lätt upp i 60-70 knyck och sen kan man ju alltid sätta på 70cc cylindersmiley

By Skye

Follow this blog

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: