Det tog inte lång tid så var grejorna framme i Sverige. Beställde torsdag kväll och så var posten här och lämnade på tisdag förmiddag.

Nu är det bara hojen som saknar som står inställd i ett garage och väntar på att snön ska lätta så att den får komma hem. Det ska ju upp ett nytt mc garage på tomten men det kan ju inte göras förrän snö och tjäle är borta.. Så visst finns det projekt. Tar nog aldrig slut.

Varje dag så lär man sig något nytt, nu ska jag fixa till en ny kedja och frågan är om jag ska köpa kedjeverktyg eller inte? Behöver ju oxå införskaffa en nytt ryckytjämnargummi i baknavet så kanske ska passa på att fråga en verkstad vad de ska ha för att göra det. Helst vill jag ju göra det själv men har man inte gjort det förr, kan det ta sin lilla tid innan man får loss kedja och framför allt att det nya kedjelåset sitter fast..

Nya vindrutan ser kanon ut och väska kanske var lite mindre än vad jag trodde men den ska nog vara bra ändå. Inbyggt regnskydd, så slipper man fäppla fram det från nån annan väska.

Har grejat in windows 7 på laptopen oxå och en massa problem med det. Fattar inte att allt ska jävlas och bytas på hela tiden. Laptopen stängde av sig själv hela tiden och innan jag har hittat problemet byter man ju allt. Nu var det batteriet tror jag som kortslöt, eller vad det nu var. Den har inte stängt av sig än på ett tag men man vet aldrig.

Var lite frånvarande förra veckan. Åkte till Ånge på måndagen, för att sedan vara i Eskilstuna och upp till Borlänge på fredagen. Var hemma igen på lördagen och så var det två kalas. 1-åring och en 18-åring, så helgen gick till det.

Nu är jag sugen på pannkakor och soppa. Får handla ägg och mjölk och grädde!

Syns igen nån gång!

By Skye

Follow this blog

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: