icon patrol raidenicon patrol black pants 18.01 i höjd med Frillesås och exakt den stund solen gick ned för i afton passerades 80000 km på mätaren och hojen har nog aldrig gått bättre än vad den gör just nu. Efter solen gått ner blev det kallt. I Lerum och Hulanhuset visade termometern +3° C och jag skulle haft varmare sockar och vinterhandskar. Säkringen till värmehandtagen hade gått och nu förstår jag hur kallt det blir utan. Vänjer sig fort..

Annars var detta nog den sista turen för säsongen. Vätan på vägarna har svårt att torka upp, köra skogsvägar med löv i kanten där man aldrig vet hur det ser ut under högen är riskabelt. Blev ändå nåt varv i skogen med Manneman som visade norra skånes natur upp till Hallandsgränsen där våra vägar skildes åt.

Målet för dagen var att åka ner och titta på Icon Patrol Raiden stället som verkar vara nåt för mig. Kände och klämde och provade storlekar för att ha nåt som är säkert för nästa säsong och framförallt träffen i Norge tidigt i Juni kan det vara bra att ha rätt kläder för tillfället. Lurade först på om jag bara skulle införskaffa ett bättre regnställ men det lutar nog åt att det blir ett helt nytt ställ som klarar en regnig sommar.

Besökte Moto-action i Väla och fick inte med mig nåt ställ då det skall sparas på slantar till nästa vår. Däremot ett nytt par halogenblinkers för 79 spänn och 4 liter olja samt en burk kedjespray.

Lite bilder:

IMG_0745
Skye i Icon Patrol Raiden
DSC_0768
Skitig hoj
Jo, så att e..

av Skye

Follow this blog

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: