Tiden går så fort.

Sitter och lyssnar på gamla livemixar man gjort under åren och är förvånad att clubmusiken ännu håller måttet. Givetvis får jag flashbacks så att det heter duga och dansar smått för mig själv inne i köket. För det är ju där jag fortfarande håller på. Nu med silikon och lister sen ska jag få upp socklarna. Det börjar som sagt ta sig för det är de små detaljerna som gör det.

Annars då? Jävligt trött på snön, skulle vilja komma ut och åka motorcykel NU men verkar som jag får vänta 1 eller 2 månader till.

Testar oxå om det går att få in länkar här till min musik, det vore häftigt om det gick att lyssna direkt härifrån.

Best of Earls Court 2000 Mix
Mixen är inspelad live från ett av alla de pass man gjorde på Earls Court i Borås och ännu kan man minnas vilket jädra drag det var. Bara att hoppas att någon lyssnar och kommer ihåg hur det var. Kul är det i alla fall att ha sparat och att jag kan spela upp det tio år senare. Tiden har som sagt gått väldigt fort för det känns som om det var igår man stod där. Fast musiken håller ju fortfarande..

By Skye

Follow this blog

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: