Hankvilles Farm – XL-Träff # 5

Femte året som XL-forum träffas med sina medlemmar därifrån. Från början ett forum för Hondas modellprogram XL där Transalpar och Varaderos huserar. Efter åren har det utökats med Africa Twins och folk bytt till andra cyklar. Medlemmen består och i år dök det upp 29 stycken törstiga hojar och förare. Tack vare att vi var i Skåne och södra Sverige så gjorde det att fler kunde deltaga.

Hanksville har gjort det väldigt bra, de vet hur förenkla saker och ting och göra det lätt för en campare och givetvis en motorcyklist. Ett band runt handleden och så hade man sin egen nota. Inte farligt dyrt heller. 680 kr för hela helgen och det var några pilsner på den notan med.

Anlände till Torrlösa via Helsingborg. Kunde ju tagit broooooon men då skulle vi ha kört den andra oxå, så det blev färja. Jokern eller Flemming som han egentligen heter tog emot och hälsade välkommen. De flesta var redan installerade när jag dök upp så det var bara att hitta sig en plats att slå upp tältet på, tarpen skulle oxå upp i händelse av regn men oxå att det blir en speciell atmosfär när man sitter under den.

Naturligtvis fanns det även bar och restaurang i Hankvilles regi men för att kunna behålla tillstånd och så vidare fick vi dricka medhavt på angiven plats och njuta av kylda drycker och varm mat i restaurangen. Här bjöds på buffé för de som ville och välkomsttal och andra presentationer gavs för nästa år och vad forumet ska ta till härnäst.

DSC_0860
Välkomsttal av Jokern

Vissa var nya på träffen och blev en del socialisering. Träffens innebörd är ju att få ett ansikte på medlemmarna och snacka lite skit. Inte för att se vad hojarna går för och ligga i en krokodilsvanskaravan och stirra på någons bakhjul men en mindre tur erbjöds på lördagen för att se sig omkring i omgivningarna. Blev en färd upp till Kopparhatten och se utsikten från det lilla berget. Mer berg kommer ju i följande avsnitt av denna reseberättelse.

Olivia bjöd på sin egen hemmagjorda smörgåstårta och ett inslag i träffen som fick de flesta att häpna. Bjuden på lunch mitt i skogen hör inte till en motorcyklists vardag. För många var det oxå ett kärt återseende då Olivia var med på den första träffen

Tillbax till Hanksville och ha en afterbike…

Fler bilder från Hanksville och en trivsam lördagseftermiddag

Dessa videos har släppts och rörliga bilder säger väl mer än text ibland.. Viss sorts censurering kunde kanske vara på sin spets men det är så en träff är och man tänker inte alltid, det är för roligt för att låta bli. Eller hur?

Peters Video:

Jokerns Video:

Nästa del, mot Norge
DSC_0886

Del 1: http://varadero.skye.se/scandinavian-trip-2016-1/

Förhoppningsvis fungerar kommenteringen igen. Skulle vara kul om någon kunde försöka och ge mig en referens.

By Skye

Follow this blog

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: